RESTAURANT

HELMUTH

LOCATION & ÅBNINGSTIDER

Strandvejden 203

2900 Hellerup - Park Hotel

Tlf: 5363 5394

 

Mandag-Lørdag  16:00 - 24:00

Happy Hour 16:00 - 17:00

JOB

Har du lyst til at være en del af vores fantastiske team så smid os en mail på kontor@restauranthelmuth.dk

Reserver dit bord her>

© 2019 By Restaurant Helmuth.

RESTAURANTENS HISTORIE

En dejlig augustdag, fyldt med sol og høj himmel, skrev jeg under på en kontrakt – en af mine livsdrømme var endeligt gået i opfyldelse. En ny restaurant så lyset på Park Hotel i Hellerup.

Jeg er født ind i en familie af skuespillere og kunstnere. Der var altid en masse på dagsordenen, og en del oplevelser at være med til. Vi har altid levet livet på højtryk og det var altid fyldt med god dansk mad, film og teater. Jeg har altid tænkt – hvorfor ikke samle alt det i et sted?

Derfor opstod

En hyldest til dansk kultur og den danske madkunst, samt min livsglade og kærlige familie. 

Jeg husker, at min far selv stod i køkkenet, da han havde tid, og altid da han inviterede gæster. Han elskede de gode danske retter og mestrede dem til perfektion. Da han kom hjem fra teateret om aftenen, stod den som regel på natmad - 3 snitter og en aftenbajer.

Aftenbajeren er blevet et af de varemærker,  som man husker mig for i ”Min Søsters Børn”. Derfor har jeg et helt speciel tilbud til dig! ”Aftenbajer og 3 snitter” Dette kan selvfølgelig kun fås mellem Kl. 22:00 - 24:00

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Restaurant Helmuth – et hyggeligt sted med traditioner, historier og hjemmelig stemning. 

Kærlig hilsen